Elämänkokoiset juhlat ja tapahtumat

 
 

Tietoa meistä

Luovuutta ja fantastisia yritysjuhlia!

Fantastico Production Oy on laajan palvelun ohjelma-, tapahtuma- ja tuotantotalo. Olemme erikoistuneet luovaan tapahtumatuotantoon. Järjestämme yhdessä teillekin mieleenpainuvat juhlat – yritysjuhlat, henkilöstön tyky- tai virkistyspäivät, hyväntekeväisyyskonsertin tai vaikkapa gaalaillan tähtiesiintyjineen!

Ohjelmatoimistosta tapahtumataloksi. Minna Pentti perusti Fantastico Production Oy:n 18.11.2018. Vaikka yritys on uusi, Pentin taustalla on 20 vuoden yrittäjähistoria, osaaminen ja laaja yhteistyöverkosto Fantastico Music Oy:n omistajana ja toimitusjohtajana.

Yrityksen historia on vahvassa musiikkiosaamisessa ja artistiedustuksessa – sillä tiellä jatkamme edelleen. Tiimimme hallitsee isot konserttikiertueet ja kaiken kokoiset tapahtumat tykypäivistä gaalailtoihin. Vuonna 2019 olimme vahvasti mukana rakentamassa Insinööriliitto IL ry:n 100-vuotisjuhlavuotta. Tuotimme muun muassa Tulevaisuutta luomassa -hyväntekeväisyyskonsertit.

Aiempien vuosien kohokohtia ovat muun muassa pitkä yhteistyö pankkikonserni Nordean sekä Asianajajaliiton kanssa. Ks. Referenssit.

Tehdään yhdessä!

Fantastico Production Oy Ltd:n tuotantotiimi
Minna Pentti, Liisa Kapanen ja Minna von Weissenberg

*****

Tarjoamme asiakkaillemme huikean yhdistelmän ammattitaitoa – kolmelta eri vuosikymmeneltä.
Minna Pentti – toimitusjohtaja ja rautainen moniosaaja

Viihde- ja kulttuurialan monitoiminaisena Minna hallitsee kokonaisuudet ja yksityiskohdat. Hän on toiminut lähes kaikissa viihdebisneksen rooleissa – markkinoinnista sponsorointiin ja suurten hankkeiden tuottamiseen. Laajasta yhteistyöverkostostaan Minna löytää jokaiseen tilaisuuteen sopivat ammattilaiset ja yhteistyökumppanit.

Minna perusti Fantastico Music Oy:n vuonna 2001, aluksi klassisen musiikin artistien edustukseen. Hän luopui yhtiön hallinnosta loppuvuonna 2018 ja perusti oman Fantastico Production Oy Ltdn. Tämän yhtiön vahvinta aluetta on tapahtumatuotanto, johon taiteilija-agentuuritoiminta antaa loistavan pohjan.

Minna on ollut luomassa mm. Jean Sibelius Orkesteri -koulutushanketta Nordealle ja toiminut sen toiminnanjohtajana. JSO on ollut Suomen mittavimpia ja pisimpään jatkuneita kulttuurisponsorointihankkeita.

Minna on arvostettu ja pitkäaikainen yhteistyökumppani, joka ammentaa vahvasta kokemuksestaan nopeasti realistisia ideoita, kustannustehokkaasti. Hän kuuntelee ja ymmärtää asiakkaan tarpeita herkällä korvalla sekä luo heille uutta sisältöä ja markkina-arvoa.

Viihdeuralle Minna napattiin parikymppisenä 1990-luvulla, kun Yle halusi pestata tuoreen Miss Paritanssi -kisan voittajan tanssiasiantuntijaksi Tanssit Stadissa -viihdeohjelmaan. Yle koulutti Minnaa silloisessa Radio- ja televisioinstituutissa eri media-alan tehtäviin. Sittemmin Minna juonsi television viihdeohjelmia, kuten Euroviisuja ja viihdekonsertteja.  Hän toimi televisiotuotannon monipuolisissa tehtävissä mm. Spede-yhtiöissä ja Story Filmissä. Tämän lisäksi Minna teki lukuisia juontokeikkoja ympäri maata ja toimi viihdealan yritysten palveluksessa artistipromootio- ja viestintätehtävissä.

Kannustavana esimiehenä Minna tuntee tiimiläistensä vahvuudet ja auttaa heitä onnistumaan yhdessä – sekä nauttimaan omasta työstään. Kotioloissa hän on urhea leijonaemo, ja lähimmät ystävät tuntevat hänet hauskana seuraihmisenä.  Positiivisen kilpailuhenkinen Minna tunnetaan vauhdikkaista urheiluharrastuksistaan.

Hänen mottonsa pätee niin urheiluun kuin työelämään: ”llman kovaa työtä ei synny tulosta – no pain no gain”.

Liisa Kapanen – myyntijohtaja ja tehokas organisoija

Karjalaisena tahtonaisena Liisa on luotettava ja rautainen tapahtumatuotannon ammattilainen, jonka projektit ja aikataulut pitävät. Fantastico Productionissa hänen vastuualueinaan ovat taiteilija- ja ohjelmamyynti sekä tapahtumatuotantojen projektinhallinta.

Liisan 40-vuotinen työura Nordeassa asiakaspalvelupäällikkönä, yritysasiakasvastuullisena, kouluttajana ja pankinjohtajana huipentui Nordean 150-vuotisjuhlavuoden koordinointiin. Jean Sibelius -koulutusorkesterin yhteyshenkilönä toimiminen imaisi Liisan mukaan kulttuuri- ja musiikkituotantoon sekä antoisaan yhteistyöhön Fantastico Production Oy:n kanssa.

Vapaa-ajallaan Liisa on Naisten Pankin monitoiminainen. Hän toimi vapaaehtoisena yritysvarainhankinnassa ja erilaisissa projekteissa, joissa tarvitaan sitoutunutta tekijää – kehitysmaiden naisten hyväksi. Syksyllä 2018 hänet valittiin Naisten Pankin johtoryhmän puheenjohtajaksi. Naisten ja tyttöjen tasa-arvoinen asema, itsenäisyys ja mahdollisuus koulutukseen ovat aina olleet Liisalle tärkeitä oikeuksia, niin Suomessa kuin kehitysmaissa.

”Ei kannata jouten olla – tartu hetkeen!”, on Liisan motto. Järjestelmällinen tehopakkaus on myös aurinkoinen ja sydämellinen isoäiti, jolle luonto, linnut ja hyötyliikunta ovat jo elämäntapa.

Minna von Weissenberg – tapahtumatuottaja ja musisoiva tekstinikkari

Viestinnän moniosaaja Minna tuo tiimiimme toimittajan ja viihdealan vahvaa osaamista, josta on hyvä ammentaa ideoita tapahtumatuotantoihin. Hän taitaa kirjoittamisen eri tyylilajit, markkinointiviestinnästä sanoitusten tekoon.

Ideoita pursuava tapahtumatuottaja iloitsee kannustavasta työtiimistään. Hän on suunnitellut muun muassa hauskoja, yhteishenkeä kohottavia tapahtumakonsepteja ja elämyspäiviä juhliville yhteisöille – musiikkistudion mielenkiintoiseen ja rentoon ympäristöön.

Heittäytyvänä äänikameleonttina Minna vaihtaa peruukin myötä myös äänen väriä – kähisevästä raspista sielukkaaseen souliin ja rajuun hevioopperaan. Hän keikkailee oman perhebändinsä lisäksi myös rock-yhtyeessä sekä Big Bandien vierailevana solistina. Esiintyjänä Minna ymmärtää artistin sielunelämää ja musiikkibisneksen mahdollisuuksia.

Minnan ääni on soinut niin radiomainoksissa, panssariajoneuvon ajokokeessa, television viihdeohjelmissa sekä muiden artistien levyillä. Pöytälaatikossa on omia voimaballadeja, joista jokunen on soinut radiossakin – kuten Rock or not -ohjelman ylistämä, suomalais-ranskalainen fantasiametalliprojekti Deria´s Sea.

Vapaa-ajallaan Minna valmistelee perheensä lomamökkejä kesävieraille. Hänen mottonsa kuuluu: ”Kun osaa nauraa itselleen, riittää iloa loppuelämäksi.”

Kuvassa: Minna von Weissenberg, Minna Pentti ja Liisa Kapanen