Elämänkokoiset juhlat ja tapahtumat

Esiintyjät

Tapani Kansa

Laulaja

Tapani Kansan laulajaura on Suomessa yksi vaiherikkaimmista, monipuolisimmista ja menestyksekkäimmistä kautta aikojen.

Läpilyönti tapahtui vuonna 1968 Delilah-kappaleella, joka komeili kolme kuukautta listaykkösenä. Suomalainen viihdemaailma kohdisti katseensa tuolloin 19-vuotiaaseen nuorukaiseen, joka tiivistahtisella kesäkiertueellaan löi yleisöennätyksiä kaikkialla. Hitit seurasivat toisiaan. Niistä suurin osa on tänä päivänä iskelmähistorian klassikoita – Käymme yhdessä ain, Kuljen taas kotiinpäin, Päättyneet on päivät, Ei itketä lauantaina, Eloise, R-A-K-A-S, Näin syntyy kyyneleet, Kauempaa ja kauempaa …

Tapani Kansa on tanssittanut meitä suomalaisia jo 50 vuotta. Häntä voidaan sanoa iskelmähistorian ikoniksi, jonka energia säteilee tanssilavoilla ja konserteissa. Hitit saavat kuulijoikseen uusia ikäpolvia, ja hänen tulkintansa ovat parempia kuin koskaan. Hän on saavuttanut 16 kultalevyä ja lähes miljoona myytyä äänitettä. Kansan rakastetuimmat hitit ovat pysyneet suosiossa ja säilyneet myös uusien sukupolvien musiikkimuistissa.  Spotify-musiikkipalvelussa ja YouTube-kanavalla Kansan suurimpia hittejä on striimattu miljoonia kertoja.

Kansan monipuolinen ohjelmisto kattaa muun muassa yksinlaulukonsertit, kirkko- ja joulukonsertit, argentiinalaista tangoa tai Lauri Viidan Betonimylläriä, murrelaulua, festarikeikkoja ja ennen kaikkea yleisön tanssittamista ja viihdyttämistä lavoilla, joissa Tapania säestää upea Pepito-yhtye.

Tapani Kansa – Tuhansien tunteiden ilta

Tapani Kansan 50-vuotisen uran kunniaksi on luvassa koko Suomen käsittävä 17 viihdekonsertin kiertue, joka alkaa 9.9. Savonlinnasta ja päättyy 23.11.2018 Ouluun.  Tutustu juhlakiertueen aikatauluun tästä ja valitse itsellesi sekä kavereillesi tai työporukoillesi sopiva konsertti.

Lehdistökuvia

Ota yhteyttä!