Elämänkokoiset juhlat ja tapahtumat

 
 

Kokousten striimauspalvelut, webinaarit ja etäkonsertit!

Olemme myös striimaus- ja webcast-palveluiden ammattilaisia. Autamme sinua tavoittamaan henkilöstösi, sidosryhmäsi ja asiakkaasi livelähetyksen avulla.

Tiedotustilaisuus, yhtiökokous, osavuosikatsaus, seminaari, henkilöstöpäivä ja koulutustilaisuus voidaan järjestää tyylikkäästi ja toimivasti verkon välityksellä. Etätöiden lisäännyttyä myös kotitoimistoilla tehtyjen etäkoulutusten yhteydet saattavat tökkiä. Vähennä toimintariskiä ja tilaa toimistoosi ammattilainen varmistamaan luotettava suoralähetys.

Vaativat konserttituotannot, jumalanpalvelukset sekä suosikkiartistin konsertit syntymäpäiväsankarille ovat tätä päivää.

Hoidamme käyttöösi lähetystekniikan sekä ammattilaisen kameroineen ja lähetysyksikköineen. Teiltä tarvitaan vain toimiva nettiyhteys. Voimme tarvittaessa toimia apunanne myös muissa suoralähetettävää tilaisuuttanne koskevissa asioissa – ja hoitaa digivastaavanne kanssa muun muassa nettiyhteysasiat.

Tarvittavat tilat striimaamiseen! Järjestämme tarvittaessa studion tai muun lähettämiseen toimivan tilan, josta seminaari, konsertti tai muu suoralähetettävä tilaisuus voidaan striimata.

Osallistujien vuorovaikutus on tärkeää myös verkkotilaisuuksissa. Lähetyksissämme voitte kommentoida käsiteltäviä aiheita ja lisätä mukaan niin tekstiä, kuvia kuin chat-palvelut.

Kumppanimme Striimaa.fi on striimauspalveluiden uranuurtaja Suomessa. Heidän ammattilaistiiminsä on toteuttanut kaiken kokoisia tapahtumia verkkolähetyksinä jo toistakymmentä vuotta. Palveluihin kuuluu myös tapahtumien tallennus. Meillä on osaava, nopeasti reagoiva organisaatio ja luotettavat alihankkijat.

Kustannustehokasta ja vaikuttavaa – kuin livetapahtuma! Haluatpa tavoittaa muutamia tai tuhansia henkilöitä, toteutamme verkkolähetyksen luotettavasti, kustannustehokkaasti ja tyylikkäästi.

Pyydä tarjous tästä tai ota meihin yhteyttä!