Elämänkokoiset juhlat ja tapahtumat

Parhaat ideat tykypäiviin!

Kiireessä tiimin hyvinvointi saattaa unohtua, jolloin tiimihenki yskii ja työtyytyväistutkimus pelottaa. Henkilöstö ansaitsee kiitoksen jokaisen vuoden aherruksesta. Hyvinvoivat työntekijät ovat avainasemassa yrityksen menestymiseen. On monta tapaa huolehtia omista työntekijöistään.

Tarjolla on useita hauskoja, rentouttavia, ja yhteishenkeä kohottavia ohjelmakokonaisuuksia – muun muassa Nauruterapiaa, Magic-komediaa tai niiden yhdistelmänä Naurua ja taikuutta tiimityöhön! Martti Vannaksen johdolla. Tiimisi voisi testata pientä kilpailuhenkeä City-seikkailussa tai -suunnistuksessa. Alla muutama esimerkki meidän tiimiltä toiselle.

Wau-elämyksiä erämaassa! Miltä kuulostaisi tiimin selviytymisrata ja intuitiivinen koulutus vaikkapa Nuuksion kansallispuistossa? Tai henkilöstön tiimiruutupelit, villiyrtti- ja sienikurssi, savusauna, firman Oscar-gaala iltapukuineen – Italian suurlähettilään maailman parhaaksi nimeämän tattikeiton tai loimulohen kera?

Koe itse mikä sai Italian suurimman ruokalehden päätoimittajan ja kansainväliset yritysjohtajat haukkomaan ihastuksesta henkeään. Oppaiksi saat Suomen hämmästyttävimmät ja arvostetuimmat eräoppaat Pekka Väänäsen ja Pepe Forsbergin. Koe miten luonto tiimiyttää joukkueesi ja houkuttelee luovuuden esiin. Jos opit kuuntelemaan luontoa, teet löytöretken myös omaan intuitioosi.

Hauskalla Hutikka-linturetkellä puun takana voi laulaa harakan lisäksi myös kuuluisa oopperalintunen iltapuvussaan. Savuisen rantasaunan hämyssä tiimisi stressi kaikkoaa pääkaupunkiseudun kupeessa myös trubaduurin ja monenlaisen huumoriohjelman kera. Miehille ja naisille on omat rantasaunansa, joten illan ohjelma sujuu leppoisan jouhevasti. Majoituspaikkojakin rauhallisen tunnelmallisessa miljöössä on 15:lle.

Merellinen virkistyspäivä omassa rauhassa! Onko toiveissasi tykypäivä tai juhlat 120:lle meren äärellä – vain 10 minuutin laivamatkan päässä Helsingin kauppatorilta? Ensin alkumaljat ja tervetulofanfaari aurinkoterassilla. Seuraavaksi tiimityöskentelyä, virkistysohjelmaa, lounas ja buffeeillallinen päämakasiinissa. Loppuillasta tanssit viereisessä makasiinissa ja halukkaille rantasauna. Lähiruokaa, merimaisema ja historiallista tunnelmaa!

Oma elokuva juhlavuoden tykypäivän kunniaksi! Miltä tuntuisi tehdä oma elokuva Syke-sarjan ohjaajana tunnetun ja lämminhenkisen Taavi Vartian ohjauksessa joko upouudessa televisiostudiossa tai yksityisessä elokuvateatterissa?

Teemasta toimeen. Autamme sinua ideoimaan tykypäivän toiveittesi mukaisesti.

Ota yhteyttä!

Kerro tarkemmin tykypäiväsi tavoitteista, teemasta, tilatoiveista, tarjoilusta sekä halutun ohjelman sisällöstä ja laajuudesta, teemme sinulle maksuttoman tarjouksen.