Elämänkokoiset juhlat ja tapahtumat

Slider

Tapahtumatuotanto


Me järjestämme

 • Yritystapahtumat, asiakas- ja sidosryhmätilaisuudet
 • Yritysjuhlat
 • Henkilöstöjuhlat ja -infot
 • Tykypäivät
 • Vuosijuhlat ja kick off -tilaisuudet
 • Läksiäiset ja harjakaiset
 • Mainos- ja markkinointitapahtumat sekä promootiot
 • Hyväntekeväisyys-, joulu- ja juhlakonsertit sekä gaalat
 • Tammikuun tanssiaiset ja Laidunkauden avajaiset sekä pikkujoulut ja muut bailut
 • Messut, kokoukset ja seminaarit
 • Yksityistilaisuudet

Lue  >  Tapahtumatuottaja saa juhlasi soimaan!

Katso ja hämmästy  >  Tyhjästä hallista upeaksi juhlatilaksi!

Ota yhteyttä!


Tapahtumatuotanto – ideasta kiitoskirjeisiin. 
Tilaisuuden teema, budjetti, tilat, esiintyjät, tarjoilut… Paljon työtä ja harmaita hiuksia? Fantastico Productionin monipuoliselta tiimiltä voit tilata koko tuotantopaketin vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Meillä on  loistava verkosto pieniä ja suuria kumppaneita – tiedämme heti kuka on paras tekijä juuri sinun tapahtumaasi.

Teemasta toimeen. Autamme sinua ideoimaan tapahtuman tai koko juhlavuoden teeman, joka näkyy punaisena lankana logoissa, kutsuissa ja kiitoskirjeissä.

Tilat ja tapahtumapaikat. Etsimme osallistujamäärään ja tapahtuman luonteelle sopivat tilat. Esimerkiksi hauskat pikkujoulut voi järjestää vaihteeksi vaikkapa musiikkistudion inspiroivissa tiloissa. Suurtapahtumia varten etsimme muunneltavat monitoimitilat, eksoottiset luontolokaatiot tai uniikit tapahtumatilat.

Esiintyjät ja säväyttäjät. Etsimme tilaisuuteesi tasokkaat esiintyjät ja wau-elämyksiä luovat säväyttäjät, joista puhutaan pitkään.

Tekniikka ja suoralähetykset. Järjestämme tilaisuuteesi kaiken tarvittavan tekniikan ja suoralähetämme tapahtumasi vaikkapa yrityksesi omalle Facebook-sivustolle. Saat tapahtumastasi tasokkaan taltioinnin ja valokuvat – toiveidesi mukaisesti. Jos juhlapuheen pitäminen jännittää, voimme videoida sen etukäteen, esiintymisvalmentajan opastamana.

Luomme tapahtumallesi upean tarinan. Upeat elämykset ovat vaikuttavaa markkinointia. Myös tyylikäs media- ja someviestintä antaa yrityksestäsi ja tapahtumastasi hyvän kuvan. Olemme myös markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia.

Kasaamme palikoista vaikuttavan paketin. Emme vain osta alihankintana muiden palveluja vaan suunnittelemme tilaisuudestasi vaikuttavan kokonaisuuden. Kokonaistunnelma ratkaisee, siksi kaikkien osa-alueiden on oltava kunnossa. Olemme oikeiden toimijoiden yhdistelyssä superhyviä: kasaamme tapahtumapalikat oikeassa järjestyksessä ja oikeaan aikaan – tyylikkäästi. Teemme yhteistyötä muun muassa Taavi Vartia Film & TV Oy:n ja MobileTV Oy:n kanssa.

Kun tilaat palvelun meiltä, voit olla varma, että tilaisuutesi on luovissa, luotettavissa ja ammattitaitoisissa käsissä.

Pyydä tarjous  myynti@fantasticoproduction.fi

Referenssit
* merkityt vaaditaan.
Jätä tiedustelu artistin saatavuudesta tai pyydä maksuton tarjous tapahtumasi toteutuksesta. Palvelemme sinua ensi tilassa.