Elämänkokoiset juhlat ja tapahtumat

Tapahtumat

 • Iiro Rantala & Kalevi Louhivuori’s Free Fall – My Favorite Songs

  Pe 5.6.2020 klo 18–22

  Astoria-sali, Iso Robertinkatu 14, Helsinki

  Iiro Rantala tarjoaa yhdessä suomalaisista huippumuusikoista koostuvan Free Fall Collectiven kanssa musiikillisen läpileikkauksen hänen taipaleestaan musiikin maailmassa.

  Free Fall -illat tuovat estradille suomalaisia ja ulkomaalaisia huippuartisteja esittämään lempikappaleitaan – niitä, jotka ovat olleet merkittävimpiä suunnannäyttäjiä artistien kehitykselle. Yleisöllä on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä, miten artistien urat ja persoonat ovat kehittyneet ja muuttuneet vuosien varrella. Lava on aina vapaa Free Fall -periaatteen mukaan!

  Free Fall Collective
  – Iiro Rantala, piano
  – Kalevi Louhivuori, trumpetti, flyygelitorvi
  – Antti Ahoniemi, basso
  – Kasper Halttunen, rummut

  Iloisina siitä, että korona on hiipunut ja ravintolat saavat avata taas oviaan Top Lounges ja Fantastico Production tarjoavat yhdessä upeaa live-musiikkia tähtiesiintyjien kanssa – nyt poikkeuksellisesti ilman pääsymaksua.

  Ovet avataan klo 17 ja suljetaan klo 23. Baari on avoinna ja vapaa sisäänpääsy nonstop-periaatteella, korona-rajoitukset huomioiden.

  Tulethan terveenä ja mahdolliset korona-altistuneet malttavat vielä.

  Nautitaan yhdessä, vastuullisesti, terveellisesti.
  Lämpimästi tervetuloa!

  Fantastico Production Oy
  Top Lounges Oy

  Top Lounges Oy
  Astoria-sali
  jklmusic

  Liput: Vapaa pääsy
 • Osmo’s Christmas Show & Dinner

  ke 18.11. – to 19.11. – ti 8.12. – ke 9.12.2020

  Astoria-sali, Iso Robertinkatu 14, Helsinki

  Kun on aika palata yhteen, Show & Dinner tarjoaa unohtumattoman elämyksen erinomaisen ruuan ja huippuluokan musiikin parissa. Se on vaivaton ja viihdyttävä tapa muistaa sidosryhmiä.
  Historiallinen ja upeasti remontoitu Astoria-sali Helsingin keskustassa tarjoaa tähän loistavat ja tunnelmalliset puitteet. Astoria on tunnettu korkeatasoisesta keittiöstään ja kiitetystä palvelustaan.

  • ke 18.11. dinner 18–20, show time 20.30–21.30
  • to  19.11. dinner 18–20, show time 20.30–21.30
  • ti     8.12. dinner 18–20, show time 20.30–21.30
  • ke   9.12. dinner 18–20, show time 20.30–21.30
  Osmo’s Christmas feat. Mikko Leppilampi

  Astoria-salin lavalle nousevat tunnetut suosikit Osmo Ikonen ja Mikko Leppilampi. He yhdistävät monipuolisen musiikillisen osaamisensa hyväntuulisessa Christmas Carols -kattauksessaan. Heidän iloisesti svengaava, swing-pohjainen esityksensä on höystetty Mikko Leppilammen lennokkailla spiikeillä sekä leppoisalla jutustelulla – yhdessä orkesterin ja illan vieraiden kanssa.

  Show’ssa kuullaan muun muassa mukaansa tempaavat kappaleet – White Christmas, Santa Claus Is Coming To Town, Jingle Bells, Let it Snow ja Run Run Rudolf. Konsertissa kuullaan myös muutama suomalainen tunnelmallinen joululaulu, esim. Kassu Halosen Sydämeeni joulun teen. Tässä Osmon, Mikon ja orkesterin vauhdikkaassa musiikillisessa ilottelussa on vaikea pysyä aloillaan!

  Illan vieraille katetaan huikeita makuelämyksiä tarjoava runsas buffet, täynnä sesonkiherkkuja Astorian omasta keittiöstä. Alla olevat hinnat/henkilö (alv 0 %) sisältävät illallisen, valitun juomapaketin sekä show’n. Lisäjuomat voi ostaa baarista tai pöytämyyntinä. Aulabaari on avoinna koko tilaisuuden ajan.

  Jos varaat 50 paikkaa tai enemmän, tarjoamme seurueellesi kierroksen raikasta Proseccoa. Tarjous on voimassa niin kauan kuin paikkoja riittää.

  Vaihtoehtoina VIP-paketti, normaali Show & Dinner -paketti tai Show & Dinner ilman juomia, jolloin voit ostaa juomasi joko Astorian aulabaarista tai pöytämyyntinä. Pyydä herkullinen tarjous tai kysy lisää liisa.kapanen@fantasticoproduction.fi.

  Liput:
 • Vuoden 2019 kohokohtia

  Joulumieltä SOS-Lapsikylälle!
  Espoon Rotarit ja Fantastico Production Oy lahjoittivat Let it snow! -konsertin 3000 euron tuoton 70-vuotiaan SOS-Lapsikylän tärkeälle työlle. Konsertissa esiintyivät popkanteletar Ida Elina ja Sunan koulun kuoro, Tiina Raulan johdolla.

  Kansainvälinen SOS-lapsikyläjärjestö on 70 toimintavuotensa aikana tarjonnut miljoonille lapsille mahdollisuuden elää turvallista lapsuutta perheessä. Suomessa järjestö on toiminut vuodesta 1962 lähtien. SOS-Lapsikylän tavoitteena on auttaa haavoittuvassa asemassa olevia lapsia ja nuoria sekä lisätä lapsiperheiden hyvinvointia. Järjestö tarjoaa toiminnan piirissä oleville perheille apua, tukea ja yhteisöllistä toimintaa.

  – Joulukonsertin tuotolla pyrimme ilahduttamaan toimintamme parissa olevia perheitä jouluisilla tapahtumilla, jossa tärkeässä merkityksessä ovat lasten ilo, yhdessäolo ja jouluiset herkut, SOS-Lapsikylän Etelä-Suomen alueen perhehoidon palvelujohtaja Tiina Rihti kertoo.

  Liput: ---