Elämänkokoiset juhlat ja tapahtumat

Tapahtumat

 • Kesäöitä-konsertti

  Konsertti siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan

  Temppeliaukion kirkko, Lutherinkatu 3, Helsinki

  Poikkeuksellisesta äänestään ja musikaalisista tulkinnoista kiitetty Beth Taylor vierailee ensikertaa Suomessa. Hän on noussut nopeasti kansainväliselle uralle ja on esiintynyt niin Amsterdamin Concertgebouwssa kuin Aix-en-Provence festivaaleilla Ranskassa. Tänä vuonna Beth laulaa muun muassa Deutsche Oper Berliinissä.

  Kesäöitä-konsertin ohjelma vie kuulijat kesäisiin ja romanttisiin tunnelmiin. Hector Berliozin Kesäöitä-laulusarjan lisäksi kuullaan Sinfonietta Fortisin esittämänä Gerald Finzin Romanssi sekä Joseph Haydnin energiaa pulppuileva Sinfonia nro 91 kapellimestari Teemu Hämäläisen johdolla.

  Liput: 31,50/26,50 € (sis. palvelumaksun) ja tuntia ennen ovelta.
  Konsertin kesto on noin 1 h 40 min, sisältää 15 min väliajan.

  Liput:
 • Vuoden 2019 kohokohtia

  Joulumieltä SOS-Lapsikylälle!
  Espoon Rotarit ja Fantastico Production Oy lahjoittivat Let it snow! -konsertin 3000 euron tuoton 70-vuotiaan SOS-Lapsikylän tärkeälle työlle. Konsertissa esiintyivät popkanteletar Ida Elina ja Sunan koulun kuoro, Tiina Raulan johdolla.

  Kansainvälinen SOS-lapsikyläjärjestö on 70 toimintavuotensa aikana tarjonnut miljoonille lapsille mahdollisuuden elää turvallista lapsuutta perheessä. Suomessa järjestö on toiminut vuodesta 1962 lähtien. SOS-Lapsikylän tavoitteena on auttaa haavoittuvassa asemassa olevia lapsia ja nuoria sekä lisätä lapsiperheiden hyvinvointia. Järjestö tarjoaa toiminnan piirissä oleville perheille apua, tukea ja yhteisöllistä toimintaa.

  – Joulukonsertin tuotolla pyrimme ilahduttamaan toimintamme parissa olevia perheitä jouluisilla tapahtumilla, jossa tärkeässä merkityksessä ovat lasten ilo, yhdessäolo ja jouluiset herkut, SOS-Lapsikylän Etelä-Suomen alueen perhehoidon palvelujohtaja Tiina Rihti kertoo.

  Liput: ---
 • Tulevaisuutta luomassa

  Insinööriliitto IL ry vietti 100-vuotisjuhlaansa vuonna 2019. Juhlavuoden päätapahtumia oli Tulevaisuutta luomassa -konserttikiertue, jonka tuotolla – 51 402 euroa – tuettiin Me-säätiön kautta suomalaisten lasten ja nuorten luovuutta, koulutusta ja hyvinvointia. Fantastico Production Oy oli mukana tuottamassa konsertteja kuudella paikkakunnalla – Oulussa, Turussa, Kuopiossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Helsingissä.

  Kiertueen solisteina oli kova kattaus kotimaisia tähtiä. Mukana olivat Olavi UusivirtaDiandraIda Elina ja Osmo Ikonen. Konsertit juonsivat tutut tv-kasvot Niina Lahtinen ja Janne Kataja.

  Konserttien tuotto lahjoitettiin Me-säätiölle, joka tekee arvokasta työtä sen eteen, että Suomi olisi maailman paras maa jokaiselle lapselle ja nuorelle – myös tulevaisuudessa.

  Liput: ---