Elämänkokoiset juhlat ja tapahtumat

"Minna Pentin tiimi toteutti menestyksekkäästi Insinööriliiton 100. juhlavuoden avajaiskonsertin Oulun Musiikkikeskuksessa. Olemme lähes vuoden yhdessä suunnitelleet juhlavuoden päätapahtumia ja saaneet matkan varrella Minnalta paljon hyviä ideoita ja arvokasta sparrausapua. Hän ja koko hänen tiiminsä suhtautuvat työhön intohimoisesti, lisäksi he ovat erittäin ystävällisiä, ammattitaitoisia ja heidän lupauksiinsa voi luottaa. Olen todella tyytyväinen, että valitsin juuri Fantastico Productionin juhlavuoden konserttikiertueen tuottajaksi.”
Grete Ahtola, projektipäällikkö, IL 100 vuotta

”Meillä oli valtava haaste organisoida merkkivuotemme arvoinen suuri juhla. Olimme päättäneet, että haluamme järjestää yli 500:lle yhdistyksemme jäsenelle show & dinner -tyyppisen gaalan tapahtumakeskus Telakalle. Aloitimme suunnittelun ilman tuottajaa, mutta huomasimme tehtävän mutkallisuuden. Siinä tilanteessa paras päätös oli palkata tuottaja Minna. Hän näki ja otti ohjaukseensa kaikki asiat, mihin olimme siinä vaiheessa juuttuneet. Projektimme oli sen jälkeen turvallisesti ammattilaisen käsissä.

Gaala oli menestyksekkäästi ja pieniä yksityiskohtia myöten mietitty upea kokonaisuus. Samalla rento mutta juhlava. Fantastico Productionin henkilökunta oli osaava ja palvelualtis sekä huomioi tilanteita kaiken aikaa."
Lasse Laurikainen, puheenjohtaja, Helsingin Insinöörit HI ry – Helsingin Insinöörit HI ry:n 100-vuotisjuhla 9.11.2019 Tapahtumakeskus Telakalla Helsingissä
”Yhteistyö Fantastico Production Oy:n tiimin kanssa on toiminut sujuvasti. Voimme luottaa siihen, että hommat hoituvat – ja saamme nukkua yömme rauhassa. Osaaminen ja hyvä palvelu yhdistyivät konsertin järjestelyissä.”
Pertti Järvenpää, Espoon Rotaryklubin presidentti
”Fantastico Production toteutti Liisa Kapasen toimesta yrityksemme 30-vuotisjuhlan todella onnistuneesti. Vuolaita kiitoksia henkilöstöltä saivat niin juhlapaikka, illallistarjoilu kuin monipuolinen ohjelmasisältökin. Tämä oli ensimmäinen kokemuksemme Fantasticosta ja se tuskin jää viimeiseksi!”
Eero Kytölä, toimitusjohtaja, Informa Oy
”Teimme Fantastico Productionin kanssa syyskuussa 2019 yhteistyötä heidän yritysasiakkaansa merkkipäivän toteutuksessa. Me vastasimme Astoria-tiloistamme, henkilökunnasta sekä ruoka- ja juomapuolesta. Yhteistyö Fantastico Productionin kanssa oli erittäin sujuvaa ja mukavaa – on aina iloa toteuttaa yhteistyökuvioita ammattilaisten kanssa.”
Tero Lyyra, CEO, Top Lounges Oy
Slider

Referenssit

Olemme tuottaneet palveluja lukuisille yrityksille, kunnille, kaupungeille, järjestöille, säätiöille, musiikkifestivaaleille, kaupunginorkestereille ja tapahtumatoimistoille sekä yksityisille henkilöille.

Helsingin Insinöörit HI ry vietti 100-vuotisjuhlaansa Musiikkimuseo Famessa ja Tapahtumakeskus Telakalla Helsingissä 9.11.2019.

”Meillä oli valtava haaste organisoida merkkivuotemme arvoinen suuri juhla. Olimme päättäneet, että haluamme järjestää yli 500:lle yhdistyksemme jäsenelle show & dinner -tyyppisen gaalan tapahtumakeskus Telakalle. Aloitimme suunnittelun ilman tuottajaa, mutta huomasimme tehtävän mutkallisuuden.

Siinä tilanteessa paras päätös oli palkata tuottaja Minna. Hän näki ja otti ohjaukseensa kaikki aiheet ja asiat mihin me olimme siinä vaiheessa juuttuneet. Projektimme oli sen jälkeen turvallisesti ammattilaisen käsissä, joka osasi täyttää toiveemme musiikillisesta gaalaillasta ja palkkasi, hankki sekä johti projektin lopulta hienoin tuloksin maaliin.

Gaala oli menestyksekkäästi ja pieniä yksityiskohtia myöten mietitty upea kokonaisuus. Samalla rento mutta juhlava. Koko henkilökunta tekniikasta lähtien – valo- ja äänitekniikka (Hög Light & Sound) – toimi loistavasti. Fantastico Productionin henkilökunta oli osaava ja palvelualtis sekä huomioi tilanteita kaiken aikaa.

Esiintyjät Jukka Puotila, Pikku G, Anna Puu sekä illan bilebändi Slim T & Funky Bablos olivat upeita ja sopivat illan kokonaisantiin erittäin hyvin. Myös Royal ravintoloiden tarjoama ruoka oli hyvää ja saimme paljon positiivista palautetta.

Jos painitte samanlaisissa tilanteissa kuin me suuren tilaisuuden järjestämisen suhteen, suosittelen ottamaan yhteyttä Minnaan ja hänen tiimiinsä Fantastico Production Oy:stä. He ottavat hoitaakseen kaikki huolenne ja kääntävät kaiken positiiviseksi tulokseksi. Kun tarvitsette ammattilaistahoa vetämään projektianne kuten esimerkiksi merkkivuotenne tapahtumaa, ottakaa yhteyttä Fantastico Productioniin. Voin suositella Minnaa ja hänen tiimiään lämpimästi.”
Lasse Laurikainen, puheenjohtaja, Helsingin Insinöörit HI ry

”Yhteistyö Fantastico Production Oy:n tiimin kanssa on toiminut sujuvasti. Voimme luottaa siihen, että hommat hoituvat – ja saamme nukkua yömme rauhassa.  Osaaminen ja hyvä palvelu yhdistyivät konsertin järjestelyissä.”
Pertti Järvenpää, Espoon Rotaryklubin presidentti

”Fantastico Production toteutti Liisa Kapasen toimesta yrityksemme 30-vuotisjuhlan todella onnistuneesti. Vuolaita kiitoksia henkilöstöltä saivat niin juhlapaikka, illallistarjoilu kuin monipuolinen ohjelmasisältökin. Tämä oli ensimmäinen kokemuksemme Fantasticosta ja se tuskin jää viimeiseksi!”
Eero Kytölä, toimitusjohtaja, Informa Oy

”Teimme Fantastico Productionin kanssa syyskuussa 2019 yhteistyötä heidän yritysasiakkaansa merkkipäivän toteutuksessa. Me vastasimme Astoria-tiloistamme, henkilökunnasta sekä ruoka- ja juomapuolesta. Yhteistyö Fantastico Productionin kanssa oli erittäin sujuvaa ja mukavaa – on aina iloa toteuttaa yhteistyökuvioita ammattilaisten kanssa.”
Tero Lyyra, CEO, Top Lounges Oy

”Minna Pentin tiimi toteutti menestyksekkäästi Insinööriliiton 100. juhlavuoden avajaiskonsertin Oulun Musiikkikeskuksessa. Olemme lähes vuoden yhdessä suunnitelleet juhlavuoden päätapahtumia ja saaneet matkan varrella Minnalta paljon hyviä ideoita ja arvokasta sparrausapua. Hän ja koko hänen tiiminsä suhtautuvat työhön intohimoisesti, lisäksi he ovat erittäin ystävällisiä, ammattitaitoisia ja heidän lupauksiinsa voi luottaa. Olen todella tyytyväinen, että valitsin juuri Fantastico Productionin juhlavuoden konserttikiertueen tuottajaksi.”
Grete Ahtola, projektipäällikkö, IL 100 vuotta

”Koko orkesteriltamme lämpimimmät kiitokset basso Jaakko Ryhäselle yhteisistä hienoista konserteista maaliskuisena viikonloppuna Parikkalan kirkossa ja Savonlinnaan Tuomiokirkossa. Yhteistyö oli todella antoisaa, ja erityisesti orkesterimme harrastajasoittajille varmasti suuri elämys. Kiitos Fantastico Production Oy:n Liisa Kapaselle järjestelyistä ja aurinkoista kevään jatkoa!”
Ilkka Vesioja, intendentti, Savonlinnan Orkesteriyhdistys ry

”Fantastico Music Oy hoiti jo useiden vuosien tapaan nyt 50. Asianajajapäivän viihdeohjelman toteutuksen. Jälleen kerran kaikki sujui moitteettomasti ja vieraillemme tarjottiin virkistävä esiintyjäkaarti, joka auttoi osaltaan kasvattamaan osallistujien määrää ennätykseen. Minna Pentin ja kumppaneiden kanssa on aina ilo työskennellä!
Milla Toivonen, tapahtuma- ja hallintokoordinaattori, Suomen Asianajajaliitto

”Fantastico Music toteutti kanssamme Mercuri Urval Suomen 40-vuotisjuhlan. Minnan ja Jarin ideat, heidän näkemyksellisyytensä ja innostuksensa antoivat positiivisen sävyn yhteistyölle. Heidän kanssaan oli hauska ideoida ja rakentaa juhlaa. Erityisesti Minnan ammattitaito esiintyjien suhteen sekä Jarin tekninen ammatillisuus ja huippuunsa hiottu ohjelman tekninen toteutus tekivät vaikutuksen sekä omaan henkilökuntaan että vieraisiimme.”
Leila Suontila, Mercuri Urval

”Olemme tehneet Fantastico Music Oy:n kanssa yhteistyötä useiden Asianajajapäivien viihdeohjelman toteutuksessa. Onnistumisessa on auttanut suuresti heidän tuoreet ideat, erinomaiset kontaktit ja monipuolinen osaaminen!”
Janne Laukkanen – kehitys- ja viestintäpäällikkö Suomen Asianajajaliitto

”Ohjelmatoimisto Fantastico Music oli ideoimassa ja toteuttamassa Enston 50-vuotisjuhlaa, jonka järjestimme asiakkaillemme vuonna 2008. Fantastico Music Oy:n ammattitaidon ja innostuksen myötä juhlastamme tuli upea ja ikimuistoinen. Loistavat artistit ja huippuunsa hiottu tekniikka takasivat erinomaisen lopputuloksen. Oli miellyttävää työskennellä heidän kanssaan.”
Marjukka Sipola – EM Group Oy

”Vietimme kesällä 2010 pankkimme 100-vuotisjuhlaa. Saamamme palautteen perusteella juhlat sujuivat hyvin ja ohjelmaan oltiin erityisen tyytyväisiä. Kiitokset vielä Seppo Hoville historiikkimme mielenkiintoisesta esittelystä! Osasimme odottaa korkealaatuista ohjelmaa, mutta tämä ylitti odotuksemme moninkertaisesti. Suosittelemme mielellämme teitä eteenpäin.”
Annika Peltola – Eräjärven Säästöpankki

”Varsinais-Suomen Martat ry:n 100-vuotisjuhla huipentui Johanna Rusasen konserttiin Lohjan kamariorkesterin säestyksellä. Juhlayleisömme kiitteli Johanna Rusasen uhkeata laulantaa, ohjelmistoa sekä taitavaa orkesteria. Konsertti teki juhlastamme juhlan!”
Sanna Voutilainen – Varsinais-Suomen Martat ry:n toiminnanjohtaja

”Tusan Brass viihdytti 2011 Asianajajapäivien tuhatlukuista illallisväkeä korkeatasoisella musiikillaan. Ilta huipentui Kaartin Combon tanssimusiikkiin, solistinaan Johanna Försti. Mukaansatempaava musiikki täytti tanssilavan hetkessä. tunnelma oli korkealla ja juhlayleisö nautti silminnähden kuulemastaan ja näkemästää.”
Pirkko Kivikari – apulaispääsihteeri Suomen Asianajajaliitto

Tiimimme on palvellut muun muassa näitä yrityksiä ja yhteisöjä

Aikakauslehtien liitto ry, Aller Media Oy, Altia Oyj, Apteekkariliitto, Asianajotoimisto Krogerus Oy, Autoalan Keskusliitto ry, ELC Finland Oy, Ensto Oy, Etera Oy, Helsingin Energia, Oy HYY-yhtiöt Ab, Inex Partner Oy, Insinööriliitto IL ry, Kemira Oyj, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Tapiola, Kuntien takauskeskus, Lemminkäinen Oyj, Machinery Oy, Metroauto Oy, Metso Paper Oy, Metsäliitto Osuuskunta, Nokia Networks, Nordea Pankki Suomi Oyj, Nordea Rahoitus Suomi Oy, Nordea Vahinkovakuutus, Oras Oy, Orion Pharma Oyj, Osuuspankkikeskus, Osuuspankit, Outotec Oyj, Oy Paletti Ab, Polar Electro Oy, Publicis Törmä, Puolustusvoimat, Rautaruukki Oyj, Siemens Osakeyhtiö, Silja Oy Ab, Suomen Asianajajaliitto, Suomen Lääkevahinkokorvausosuuskunta, Tiivituote Oy, VR-Group Ltd, VW-Group Oy, Yleisradio Oy, Öljy- ja Kaasualan keskusliitto.

EMI Finland, Eurovision laulukilpailut 2006/Yle, Fortum Oyj, Fremantle Media, Haaga-Helia, Hartela Oy, Helsingin kaupunki, Helsingin Messukeskus, Helsingin Yliopisto, Insta Oy, Itä-Uudenmaan Osuuspankki, Jarovskij, Juhlatehdas Oy, Loviisan kaupunki, MTV3, Nelonen, Norpe Oy, Nordisk Film, OP keskus, Otava Oy, Osla Live / Varuboden-Osla, Palmia, PoriJazz, Porvoon kaupunki, Porvoo Summit 2012, Porvoon Taidetehdas, Posintra Oy, Solar Films Oy, Spede-tuotanto Oy, Suvisoitto, Suomen EU-puheenjohtajuuskokoukset/Ulkoministeriö, Suomen Pankki Oyj, Suomen Messut, Tampereen Messut Oy, Tampere-talo Oy, Tarinatalo Oy, Tuotanto Säihky Oy, Turku 2011 kulttuuripääkaupunki, Turku Filharmoninen orkesteri, Yle TV1, Yle TV2, Yle Fem, Yle Teema.

Esimerkkejä kansainvälisistä asiakkaista – BBC1, BBC2, MusicTV International, Nokia

Edellä mainittujen lisäksi olemme tuottaneet palveluja lukuisille muille yhtiöille, kunnille ja kaupungeille sekä järjestöille, säätiöille, Eduskunnalle ja ministeriöille, yhdistyksille, yksityisille henkilöille, musiikkifestivaaleille, kaupunginorkestereille, levy-yhtiöille ja tapahtumatoimistoille.

Takaisin Tapahtumatuotanto-sivulle

Fantastisia asiakkaitamme