Elämänkokoiset juhlat ja tapahtumat

Osmo’s Christmas Show & Dinner

ke 18.11. ja to 19.11.2020

Astoria Klubi, Iso Roobertinkatu 14, Helsinki

Kun on aika palata yhteen, Show & Dinner tarjoaa unohtumattoman elämyksen erinomaisen ruuan ja huippuluokan musiikin parissa. Se on vaivaton ja viihdyttävä tapa muistaa sidosryhmiä.

Historiallinen ja upeasti remontoitu Astoria Klubi Helsingin keskustassa tarjoaa tähän loistavat ja tunnelmalliset puitteet. Astoria on tunnettu korkeatasoisesta keittiöstään ja kiitetystä palvelustaan.

  • ke 18.11. dinner 18–20, show time 20.30–21.30
  • to  19.11. dinner 18–20, show time 20.30–21.30
Osmo’s Christmas feat. Mikko Leppilampi

Astoria Klubin lavalle nousevat tunnetut suosikit Osmo Ikonen ja Mikko Leppilampi. He yhdistävät monipuolisen musiikillisen osaamisensa hyväntuulisessa Christmas Carols -kattauksessaan. Heidän iloisesti svengaava, swing-pohjainen esityksensä on höystetty Mikko Leppilammen lennokkailla spiikeillä sekä leppoisalla jutustelulla – yhdessä orkesterin ja illan vieraiden kanssa.

Show’ssa kuullaan muun muassa mukaansa tempaavat kappaleet – White Christmas, Santa Claus Is Coming To Town, Jingle Bells, Let it Snow ja Run Run Rudolf. Konsertissa kuullaan myös muutama suomalainen tunnelmallinen joululaulu, esim. Kassu Halosen Sydämeeni joulun teen. Tässä Osmon, Mikon ja orkesterin vauhdikkaassa musiikillisessa ilottelussa on vaikea pysyä aloillaan!

Illan vieraille katetaan huikeita makuelämyksiä tarjoava runsas buffet, täynnä sesonkiherkkuja Astorian omasta keittiöstä. Alla olevat hinnat/henkilö (alv 0 %) sisältävät illallisen, valitun juomapaketin sekä show’n. Lisäjuomat voi ostaa baarista tai pöytämyyntinä. Aulabaari on avoinna koko tilaisuuden ajan.

Jos varaat 50 paikkaa tai enemmän, tarjoamme seurueellesi kierroksen raikasta Proseccoa. Tarjous on voimassa niin kauan kuin paikkoja riittää.

Vaihtoehtoina VIP-paketti, normaali Show & Dinner -paketti tai Show & Dinner ilman juomia, jolloin voit ostaa juomasi joko Astorian aulabaarista tai pöytämyyntinä. Pyydä herkullinen tarjous tai kysy lisää liisa.kapanen@fantasticoproduction.fi.