Elämänkokoiset tapahtumat

fm-logo-mob

Olemme nyt Fantastico Production Oy Ltd!

12-2018

Fantastico-tiimimme tekee kanssanne yhteistyötä tuttuun tapaan, mutta uudella nimellä – tervetuloa Fantastico Production Oy Ltd:n kumppaniksi!
–       Olemme laajan palvelun tuotantotalo uudistuksen ja alihankkijaverkostomme myötä. Toimintamme laajentuu ja vahvistuu myös perinteisen osaamisemme saralla. Yrityksen historia on vahvassa musiikkiosaamisessa ja artistiedustuksessa – ja sillä tiellä jatkamme edelleen, toimitusjohtaja Minna Pentti kertoo.

Yrityksen nimenmuutoksen vauhdittajana on ollut Fantastico Music Oy:n osakasmuutos. Minna Pentti siirtyy kokonaan oman yrityksen toimitusjohtajaksi ja jättää näin Fantastico Music Oy:n. Pentin liiketoiminta ja hänen vetämänsä tiimi siirtyvät marraskuussa 2018 perustettuun Fantastico Production Oy Ltd -yhtiöön. Uusi nimi kuvastaa paremmin palvelukirjoamme, joka koostuu niin yritystapahtumien tuottamisesta, televisiotuotannoista, konserttisarjoista sekä monista muista tapahtumamarkkinoinnin osa-alueista aina viestinnästä tapahtumatekniikan palveluihin.

Tämän vuoden kohokohtiamme oli Tapani Kansan upea 50-vuotistailijajuhlakiertue – 17 konserttia eri puolilla Suomea. Ensi vuonna jatkamme muun muassa 100 vuotta juhlivan Asianajajaliiton ja Insinööriliiton kumppanina. Meillä on ilo kutsua teidät mukaan Tulevaisuutta luomassa -hyväntekeväisyyskonserttikiertueelle, joka starttaa Oulusta La 26.1.2019. Lue lisää…

Teemme mielellämme kanssanne entistä laajempaa yhteistyötä – ota yhteyttä!

Rentouttavaa joulunaikaa ja menestyksekästä uutta vuotta 2019!

Fantastico Production Oy Ltd:n tiimi
Minna Pentti, Liisa Kapanen, Minna von Weissenberg ja Linda Palmu