Elämänkokoiset juhlat ja tapahtumat

Ohjelmapalvelut suuriin & pieniin tilaisuuksiin

Tarjoamme ohjelmapalvelut sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Käytössämme on laaja taiteilijaverkosto. Edustamme suomalaisia huipputaiteilijoita – oopperalaulajia, viihdeartisteja, juontajia, pianisteja sekä muita instrumentalisteja. Suunnitellaan yhdessä teemaan tai tapahtumaan sopiva kokonaisuus, ota yhteyttä!

 • Free Fall Nights – vapaapudotus musiikin vietäväksi!

  Monipuolista musiikkia moneen makuun! Free Fall -illat ovat ravintoloille, konserttitaloille ja kulttuurikeskuksille järjestettyjä yksittäisiä tilaisuuksia tai klubi-iltasarjoja. Jokaisena Free Fall -iltana jokin lahjakas suomalainen tai ulkomaalainen artisti esiintyy yhdessä Free Fall Collectiven kanssa. Illoissa paneudutaan artistin tai muusikon uraan ja varsinkin siihen, miten hänestä on vuosien saatossa tullut sellainen artisti, kuin hän nyt on. Free Fall on vapaapudotus artistin musiikilliseen minäänsä.

 • ONEVIOLIN Show – Pekka Niemi

  ONEVIOLIN rikkoo musiikkityylien rajoja ja villitsee yleisönsä niin kotimaisten ja kansainvälisten hittien kuin Finlandian voimalla. Uniikin ONEVIOLIN Show´n ydin – viulisti Pekka Niemi soittaa itse viulullaan kaikki orkesteriosuudet rummuista melodiaan. Täysin samanlaista omistautumista ja konseptia ei maailmalta löydy. Yritysjuhliin Niemi suosittelee timanttista, 30 minuutin show’ta, johon asiakas voi saada myös toivekappaleensa lisätilauksena.

 • Pohjoismaisia musiikkitervehdyksiä

  Tarjoamme orkestereiden ohjelmistoon huippusopraano Helena Juntusen ja kapellimestari Teemu Hämäläisen suunnittelemaa kahta ohjelmakokonaisuutta.
  Kotimaiset klassikot sekä Pohjoisia lauluja – Nordic Songs -konserttiohjelmat rakentuvat suomalaisten ja pohjoismaisten säveltäjien mestariteoksista – lauluista ja orkesterisovituksista.

 • Joutsikki – Sibelius näyttämöllä

  Tätä säveltäjämestarimme Jean Sibeliuksen näyttämömusiikkia on harvoin kuultu. Ei myöskään Sibeliuksen originaalia näyttämömusiikkia yhdistettynä puhuttuun tai näyteltyyn draamaan eli siihen yhteyteen, johon se alun perin on sävelletty. Sibelius nimitti näyttämömusiikin säveltämistään ”vanhaksi synniksi”. Hän tiesi, ettei näytelmämusiikin säveltäminen toisi suuria kansainvälisiä taiteellisia triumpfeja. 

 • Tulevaisuutta luomassa -hyväntekeväisyyskonsertit

  Insinööriliitto IL ry täyttää 100 vuonna 2019! Juhlavuoden päätapahtumia on Tulevaisuutta luomassa -hyväntekeväisyyskonserttikiertue, jonka tuotolla tuetaan suomalaisten lasten ja nuorten luovuutta, koulutusta ja hyvinvointia, jotta tulevaisuudessakin olisi luovia ja rohkeita ongelmanratkaisijoita – insinöörejä.

 • Diiva svengaa! – Tapiola Big Band feat. Mari Palo

  Oopperan, operetin ja musikaalin klassikoita svengaten! Upea Mari Palo ja legendaarinen Tapiola Big Band esittävät Diiva svengaa! -konsertissa muun muassa Puccinin, Mozartin ja Rossinin tunnetuimpia sopraanoaarioita jazz-sovituksin. 

 • Parrasvaloissa ja paljon muuta

  UMK- ja Tähdet tähdet -ohjelmissa loistanut oopperalaulaja Essi Luttinen ja kevyen musiikin ammattilainen, pianisti Petri Haapasalo tunnetaan vahvoista, omannäköisistä tulkinnoistaan. Ilmaisuvoimainen aviopari tarjoaa monipuolisia ohjelmakokonaisuuksia niin suuriin kuin pieniin tilaisuuksiin.

 • Muuttuvat laulut

  Muuttuvat laulut -konsertti on kahden suomalaisen tunnetun taiteilijan luoma mielenkiintoinen kokonaisuus kirkkoon sopivia hengellisiä ja henkeviä lauluja. Näitä tulkitsevat Suomen maineikkaimpiin oopperalaulajiin kuuluva basso Jaakko Ryhänen ja suomalaisen viihteen keulahahmo pianisti Seppo Hovi.

 • Primadonnat

  Primadonnat sai alkunsa kolmen ystävyksen yhteisestä visiosta koota viihdyttävä, kiihdyttävä ja koskettava show, jonka musiikillisina pilareina ovat rakastetut ooppera-, operetti- ja musikaalisävelet sekä ihastuttavat ikivihreät.

 • Magic & Music

  Mentalisti ja taikuri Noora Karma sekä sellisti Helena Plathán vievät yleisönsä henkeäsalpaavan taikuuden ja sellomusiikin mystiseen maailmaan. Koe kaikkia aisteja hivelevä Magic & Music …  ja mykisty!

 • Jorma Uotinen & Trio Avec

  Jorma Uotisen esiintymisestä aistii, että hän on mukana koko sielullaan. Trio Avec loistaa ammattitaidollaan ja esityksen jälkeen tietää varmasti, mikä on aitoa taidetta. Show jättää lähes sanattomaksi ja jää varmasti mieleen ikuisiksi ajoiksi.

 • Laulavat tarjoilijat -show

  Mietitkö miten järjestää esim. yritysseminaarin jälkeen hauska illanvietto hyvän ruuan ja viinin merkeissä tai vaikkapa poikkeuksellisen tyylikkäät eläkkeellelähtöjuhlat tai syntymäpäivät?

 • Absolute Girls

  Valloittava ja tyylikäs naiskokoonpano Absolute Girls luo selloilla ja sähköselloilla uuden modernin äänimaiseman klassisen ajan teoksille ja ikivihreille suosikeille.

 • Guardia Nueva

  Guardia Nueva- orkesteri on keskipohjalainen menestystarina, jonka esiintymiset ovat ihastuttaneet yleisöä niin Argentiinassa, Turkissa kuin Suomessakin.

 • Carmina Sacra

  Kahden eri ikäpolven ja kahden eri genren muusikon yhdistelmä – klassista musiikkia, improvisaatiota, jopa freejazzia – sekä hengellisiä sävelmiä.

 • Trio Play Girls

  Korkeatasoista ja eleganttia viihdettä coctail-tilaisuuksiin, illallisille ja erilaisiin PR-tilaisuuksiin.