Elämänkokoiset juhlat ja tapahtumat

Esiintyjät

Netta Skog

Viihdeartisti, laulaja

Netta Skog on uuden ajan harmonikansoittaja. Tämä digiharmonikan maailmanmestari loihtii yksin koko bändin soittimet ja täydentää soundiaan vielä omalla laulullaan.

Netta on kokenut muusikko, joka on kiertänyt maailmaa eri hevibändien matkassa 16-vuotiaasta lähtien sekä vieraillut isojen bändien, muun muassa Nightwishin ja Children of Bodomin, keikoilla.

Vaikka Netta Skog tunnetaankin pääasiassa hevimetallin maailmassa, hänen musiikillinen vahvuutensa on yksinkertaisesti monipuolisuus. Hän soittaa digiharmonikallaan musiikkia hevistä pop-musiikkiin. Netta on menestyksekkäästi kiertänyt Suomea myös omalla The Greatest Movies of All Time -konseptillaan, jossa hän soitti kahdeksan eri elokuvan soundtrackeja.

Joulun aikaan Netta Skog on kiertänyt kirkkoja joulukonserttiensa merkeissä – vaikka olisit nähnyt Netan yhdellä keikalla, et vielä ole nähnyt puoliakaan.

Netta on omiaan ottamaan yleisönsä, ja soittamisen intohimo sekä riemu näkyy hänen jokaisessa esiintymisessään. Tämä ilmeikäs esiintyjä ei pelkää rikkoa rajoja. Hän rakastaa haasteita ja on loistava tunnelman nostattaja niin firman bileissä kuin festarikeikalla. Netta on niitä artisteja, joka ehdottomasti täytyy kokea livenä, koska muuten et usko mihin kaikkeen tämä nainen digiharmonikallaan pystyy!

Tutustu Netta Skogin musiikkiin
Finlandia (Jean Sibelius)
– NIGHTWISH – Accordeon Medley
Game of Thrones theme

Ota yhteyttä!