Elämänkokoiset juhlat ja tapahtumat

Esiintyjät

Martti Vannas

Juontaja, esiintyjä, muistikouluttaja

Martti Vannas – jo yli 25 vuoden kokemus esiintyjänä!
Koulutukseltaan Martti Vannas on lääketieteen lisensiaatti, valmistunut Helsingin yliopistosta. Vannaksella on kokemusta yli 2500 keikalta kolmelta mantereelta – muun muassa Pekingistä Dubaihin, Dubrovnikista Lontooseen. Hän on esiintynyt presidenteille Mauno Koivisto, Martti Ahtisaari, Tarja Halonen sekä kansainvälisten pörssiyritysten johtajille. Martti Vannaksella on kymmeniä radio- ja tv-vierailuja eri medioissa vuosien varrella.

Ansioita
– Ravintolataikuuden Mestari 2001
– Viihdeohjelmien Suomen Mestari 2002
– Taikurien Kuningas 2003
– Evento Awards -paras esiintyjä 2014

Martti Vannaksen taikuus nivoutuu osaksi tilaisuuden kulkua, luonnetta ja tunnelmaa. Näillä luodaan osallistujien mieliin henkilökohtainen muistijälki unohtumattomasta illasta. Esityksen tyylilaji on huippuunsa viritetty interaktiivinen sinfonia, jossa yleisö on tiiviisti mukana eläytyen, reagoiden, viihtyen ja nauraen – enemmän kuin vuosiin. Illan moderoinnissa kyse on ammatillisesta tilaisuuden vastuunotosta ja läpiviennistä, lisättynä ennennäkemättömillä viihde-elementeillä, jotka nostavat koko tilaisuuden arvon kansainväliselle tasolle.

Martti Vannaksen Muistikoulutus on ainoa laatuaan koko Euroopassa – siinä yhdistyy taikurin karisma, lääkärin ihmistuntemus ja muistikouluttajan asiantuntemus.

Martti Vannas ei teoretisoi vaan opettaa koulutuksen aikana käytännössä, kuinka kuka tahansa voi oppia muistamaan paremmin numeroita, salasanoja ja ihmisten nimiä sekä luottamaan muistiinsa. Hän on kirjoittanut aiheesta englanninkielisen kirjan – www.oneliners.fi.

Martti Vannas villitsee tiimisi ja kansainväliset vieraasikin hersyvään nauruun. Hänen suosituksensa ovat vertaansa vailla. ”Martti Vannaksen voi lähettää massana vellovan yleisön sekaan, nostaa lavalle satojen ihmisten eteen tai kutsua valehahmossa palaverin tunnelman räjäyttämään. Harvoin olen saanut suositella ketään yhtä varauksettomasti.”  –Jari Sarasvuo.

Miten olisi Martti Vannaksen vierailu sinun yrityksesi henkilökunta- tai asiakastilaisuuteen? Tilaa Martti tykypäivän kouluttajaksi, muistiluennoitsijaksi tai gaalaillan seremoniamestariksi. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä lisää!

Ota yhteyttä!