Elämänkokoiset tapahtumat

fm-logo-mob
Esiintyjät

Kaartin Soittokunta

Orkesteri

Puolustusvoimiemme edustussoittokunta, on nuorekas, moderni puhallinorkesteri. Tämä sotilaallisen täsmällinen soittokunta toivottaa soitollaan tervetulleiksi niin kuninkaalliset kuin muutkin korkeat vieraat. Puhallinorkesteri esiintyy yli 300 kertaa vuodessa ja pitää noin 40 konserttia. Koko itsenäisyyden ajan on Kaartin Soittokunnan tehtäviin kuulunut valtiollisten edustustehtävien hoitaminen. Koko historiansa ajan Kaartin Soittokunta on ollut myös tiennäyttäjä suomalaiselle puhallinmusiikille. Kaartin Soittokunta on ainut täysikokoinen ammattipuhallinorkesteri Suomessa. Soittokunnan vahvuus on kaksi kapellimestaria ja 40 muusikkoa. Kaartin Soittokunnan soittimistoon kuuluvat kaikki sinfoniaorkesterin puhaltimet (pikkolohuilu, huilu, klarinetti, alttoklarinetti, bassoklarinetti, fagotti, saksofonit, trumpetit, käyrätorvet, pasuunat, baritonit, tuubat) sekä lyömäsoittimet.

Kaartin Soittokunnan päällikkö ja kapellimestari on musiikkimajuri Jyrki Koskinen. Soittokunnan kapellimestareina toimii musiikkikapteeni Ville Paakkunainen.
Suuren puhallinorkesterin ja edustuskokoonpanon lisäksi soittokunnassa toimii kaksi pienempää puhallinorkesteria, Big Band, torviseitsikko, erilaisia kamarimusiikkikokoonpanoja sekä Kaartin Combo -tanssiorkesteri, joka on tullut tutuksi muun muassa predsidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanoton vieraiden tanssittajana.

Esiintymistilaukset

myynti@fantasticoproduction.fi
tai +358 500 804 959