Elämänkokoiset juhlat ja tapahtumat

Esiintyjät

Janely goes Fairytale

Lastenmusiikki

Janely goes Fairytale – Koko perheen energinen show, jossa Janely ja tanssiryhmä tulkitsevat laulaen, tanssien ja näytellen rakastettujen lastenelokuvien soundtrackit sekä niiden mukaisen tunnelman. Show’ssa nähdään myös tuttuja hahmoja kyseisistä elokuvista.

Janely goes Fairytale -show on tarkoitettu erilaisiin lastentapahtumiin, kauppakeskuksiin, messuille, myymälöihin, huvipuistoihin, kylpylöihin, autoliikkeisiin – minne vain, missä kohderyhmänä on koko perhe.

Esitys koostuu Janelyn ja 2–4 tanssijan show’sta. Siinä kuullaan ja nähdään lastenelokuvien ikivihreitä lauluja, jotka kaikki lapset ja lapsenmieliset tunnistavat – esimerkiksi Aladdin, Leijonakuningas, Pocahontas, Frozen, Tähkäpää sekä Kaunotar ja Hirviö. Show voidaan esittää englanniksi tai suomeksi, tarvittaessa myös molemmilla kielillä.

Show on näyttävästi puvustettu ja suunniteltu laulajan sekä tanssiryhmän sulavaan liikehdintään sekä eri teemoihin. Yhden esityksen kesto on 20–30 minuuttia. Esimerkiksi kauppakeskustapahtumaan mahtuu yhden päivän aikana 2–3 esityskertaa, jotka voivat sisällöltään ja elokuvahahmoiltaan vähän vaihdella.

Voit tutustua show’n lauluihin ja asusteisiin Janely goes Fairytale -videokoosteesta.

Ota yhteyttä!