Elämänkokoiset juhlat ja tapahtumat

Esiintyjät

Ida Elina

Viihdeartisti, laulaja-lauluntekijä

Taiteilijatar Ida Elina on moderni popkanteletar sekä lahjakas laulaja-lauluntekijä. Hän hurmaa heleällä lauluäänellään ja kanteleen soitollaan, joka poikkeaa perinteisestä tavasta soittaa instrumenttia. Hänen uniikki ja perkussiivinen kanteleensoittotyylinsä syntyi YouTube-kitaristien innoittamana ja nyt kanteleeseen yhdistyy sujuvasti niin räväkkä pop kuin arkaainen perinnemusiikkikin.

Ida Elina on karismaattinen esiintyjä, joka taituroi kanteleellaan uudenlaisella otteella rikkoen ennakkoluuloja kanteleesta soittimena. Kysytty taiteilijatar on konsertoinut mm. Pohjoismaissa, Japanissa sekä Saksassa, Kiinassa sekä laajalla konserttikiertueella Yhdysvalloissa.

Ida Elina julkaisi lokakuussa 2018 uuden Game of my life -albumin, jossa on monipuolista musiikkia niin arkeen kuin juhlaan. Albumin kappaletta Lighthouse Ida Elina kuvaa ”Oma kasvutarina synkistä vuosistani tähän saakka”.
Tutustu Ida Elinan tuotantoon
– Lighthouse
White Christmas / Let it Snow
Dancing Queen by ABBA – Acoustic Cover by Ida Elina
Evolution of Kantele – 17 kappaletta, 7 kanteletta

Tilaa Ida Elina esiintymään yritysjuhliisi, esim. asiakastilaisuuksiin tai yritykselle räätälöitävään joulukonserttiin. Hänen ohjelmistonsa on monipuolinen – klassisesta musiikista räväkkään poppiin.

Ota yhteyttä, suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä ikimuistettava elämys!
myynti@fantasticoproduction.fi

Kuva: Annika Miettinen

Ota yhteyttä!