Elämänkokoiset juhlat ja tapahtumat

Ohjelmapalvelut

Free Fall Nights – vapaapudotus musiikin vietäväksi!

Monipuolista musiikkia moneen makuun! Free Fall -illat ovat ravintoloille, konserttitaloille ja kulttuurikeskuksille järjestettyjä yksittäisiä tilaisuuksia tai klubi-iltasarjoja. Jokaisena Free Fall -iltana jokin lahjakas suomalainen tai ulkomaalainen artisti esiintyy yhdessä Free Fall Collectiven kanssa. Illoissa paneudutaan artistin tai muusikon uraan ja varsinkin siihen, miten hänestä on vuosien saatossa tullut sellainen artisti, kuin hän nyt on. Free Fall on vapaapudotus artistin musiikilliseen minäänsä.

Free Fall on artistin musiikillinen elämänkerta uran alusta tähän päivään. Free Fall -illassa artisti esittää omien kappaleidensa lisäksi hänen uraansa erityisesti vaikuttaneiden esiintyjien kappaleita sekä kertoo tarinoita, miksi kyseiset laulut ovat olleet hänelle niin merkityksellisiä.

Free Fall -esitykset ovat hyvin koskettavia – välillä artistia itseensä kuin yleisöäkin itkettäviä tai naurattavia musiikkielämyksiä. Bändin muusikoilla on suuri vapaus improvisoida. Tämä tekee esityksistä hieman jazzahtavampia, vaikka kyseessä olisi Hip Hop -artistin keikka. Samalla kun artistit kertovat omaa elämäntarinaansa sanoin ja sävelin, esityksen kaikki muusikot kertovat heidän omaa musiikillista tarinaansa soittonsa kautta. Tämä musiikillinen kerrostuneisuus ja ennalta-arvaamattomuus ovat Free Fall -iltojen suola sekä samalla koukku, minkä takia yleisö rakastuu Free Fall -iltoihin aina uudelleen ja uudelleen.

Free Fall Collective House Band 2020

Kalevi Louhivuori – trumpetti, kosketinsoittimet, laulu, KaiKu Music Glove
Jan Vaaka – perkussiot
Daniel Iiskola – basso
Tuomo Dahlblom – kitarat
Riku Leiniläinen – rummut

House Bandin soittajat vaihtuvat tarpeen mukaan riippuen solisteista.

Free Fall Collective -ryhmän taustalla toimii Suomen suurin muusikkosuku ystävineen. Tämän sukupuun muodostavat Louhivuoren, Ikosen, Prättälän ja Sariolan sukuhaarat. Yhtyeen kokoonpano muodostetaan aina tarpeen mukaan ajasta, paikasta ja muista esiintyjistä riippuen. Ryhmän keulahahmona toimii trumpettivirtuoosi Kalevi Louhivuori.

Free Fallin kotiareena

Iso Roobertinkatu 14, Helsinki


Ota yhteyttä!