Elämänkokoiset juhlat ja tapahtumat

Esiintyjät

Diandra

Viihdeartisti, laulaja

Diandra Danielle Blancanieves Flores on Suomen valovoimaisimpia ja rakastetuimpia naisartisteja. Hän tuli tutuksi muun muassa tv-ohjelmista Tähdet, tähdet sekä The Voice Kids tähtivalmentajana. Idols-voitto vuonna 2012 siivitti hänen uransa nousuun ja laajempaan julkisuuteen.

Diandran ihastuttavan, iloisen persoonan ja upean, laaja-alaisen äänen vuoksi hän on erittäin kysytty esiintyjä niin sinfoniaorkesterien solistina kuin mitä moninaisimmissa tilaisuuksissa. Diandra esiintyy solistina bändin, dj:n tai kitaristin säestyksellä sekä erilaisilla muilla kokoonpanoilla.

Hänen monipuolinen muusikkoutensa tulee esille taidokkaan laulun lisäksi hänen soittaessaan konserteissa myös viulua. Diandralla on estraditaiteilijana lämmin suhtautuminen yleisöönsä.

Diandra oli mukana yhdessä muiden huippuartistien kanssa vuonna 2019 Insinööriliitto IL ry:n 100-vuotisjuhlavuoden päätapahtumassa Tulevaisuutta luomassa -kiertueella. Eri puolilla Suomea järjestettiin kaikkiaan kuusi laadukasta hyväntekeväisyyskonserttia.

Monitaitoinen ja lahjakas Diandra on loistava valinta niin konserttisaleihin ja festareille kuin myös yritysjuhliin ja kirkkokonsertteihin. Hän mielellään laulattaa oman esiintymisen lisäksi myös yleisöä. Voit tilata hänet myös yrityksesi virkistyspäivän musiikilliseksi coachiksi ja laulattamaan henkilökuntaa vaikkapa musiikkistudiossa.

Lue Diandran haastattelu Musiikki ja laulu kuuluvat kaikille! Uutisarkistostamme.

Ota yhteyttä!